Küçüktüm 20 yaşına girince hayat artik benim diyordum. 20 yaşına girince hayatın zorlukları başladı. 20 den tiksindim. E haliyle 2020 çift 20 olunca bunları yaşamak normal.. 2021 den tek dileğim tek 20 kadar olsan yeter simdi o durumu bile özledim Ya SİZ???
Gittinde ne olduki hadi söyle Yanımdaki özlemdin..!!! Dahamı çok özlendin....!!!!
Hiç öyle 18 yaşıma gireyim, 20 yaşıma gireyim gibi bir düşüncem yoktu ama 60 a merdiven dayadım neredeyse :/ Bu yaşına kadar ne öğrendin? derseniz, insanın yaşı ne olursa olsun ruhu hep 18 miş onu öğrendim :) Emekli olalı neredeyse 10 yıl oldu ve halen çalışıyorum. İşyerim evime 12,5 km mesafede ve işe bisikletle gidip geliyorum. Yaz günleri neredeyse hergün, kışları ise hafta sonrası olmak üzere 1,5-2 saat voleybol oynuyorum, yaz-kış yüzüyorum. Fırsat buldukça doğa yürüyüşleri yapıp, özellikle yaşadığım bölgedeki tarihi ve turistik yerleri gezip, ülkemizin keşfedilmemiş doğal güzelliklerini arıyorum. Sloganım ise "Hareket et, sağlıklı beslen, mutlu yaşa!" Diyeceğim şu ki; Her yaşın kendine göre bir güzelliği var. Nüfus cüzdanınıza takılı kalarak hayattan kendinizi soyutlamayın, hayatın içerisinde yer almaya devam edin
Ari abim ne guzel ozetlemis:) Aynen oyle,bu hayat bize verilmis en guzel armagan,insanin bunu anlamasi ve hakkini vermesi maalesef tecrubelerle yaslar ilerledikte mumkun oluyor,her yasin kendine gore guzellikleri mevcut,mesele idrakle farkindalikla acisi tatlisiyla an be an yasamak,her daim diri kalmak,su an 40 li yaslari tecrube etmeye basladim,gecmise donup baktigimda gordugum tek sey evre evre egitim gelisim,insallah son nefese kadar da evrilip devrilmeye hakkini vererek yasamaya devam:)