VazgectimSenden

Ana Sayfa

Resimler Yazılar Şiirler Videolar Hobby Astroloji Biyografi Atatürk Köşesi

Forum

Yemek Tarifleri

Avatar Arşivi

Msn ifadeleri

İsim Anlamları

Testler

Cins-i Latife

Yerli Şarkı Sözü

Yab. Şarkı Sözü

Melodi & Logo Alışveriş Webmaster Hava Durumu Sanal Doktor E-Kart Büyücülük Rüya Tabirleri Tatil Rehberi
Aşk Doktoru Sanal Çiçek Hediye Fabrikası Çocuk Bölümü Bilgi Yarışması Meslek Rehberi Downloads Flashlar
Üye Ol Aktif Konular Üyeler Arama
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifremi hatırla    > Giriş Yapamıyorum?
Yazan  
justwitch
Masum Günahkar :)))


Turkey
4453 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  11:15:56  Profili Göster
Arkadaşlar farkındayım, son günlerde çok hediye topağı açıldı ama benim ki farklı.

Babamın doğum günü var önümüzdeki pazar, ne alabileceğim hakkında çok değişik bi fikrim yok. Klasik olmasın istiyorum ama bu sefer.Farklı olsun diorum, bulamıyorum.

Hediye albümü hazırlamayı düşünüorum aslında, nasıl olur bilmiyorum. Resimlerini de ayırdım. Sizce nasıl olur?

Fikri gelen yazsın, hazır babalar günü de yaklaşırken ne alıcağımızı düşünmüş oluruz

Babaya Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?



sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor . . .
dadLu_kizZ
orjinaL dadLu : )


Germany
9328 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  11:32:18  Profili Göster
ben babama genellikle kazak alirim dogum günlerinde ama senin fikrin cok güzelmis.. bence uygula :)


İçindeki Ses "Acıyı Yaşat" Diyorsa..
Susturma; Susturma ki Bilinsin Yerim..sayfa başına git
gece güneşi
Evli Mutlu :)


Jamaica
8348 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  11:46:29  Profili Göster
bilmem ben babacığıma hiç hediye alamadım ki


seni düşünmek güzel şey...seni düşünmek ümitli şey...
dünyanın en güzel sesinden,en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey...sayfa başına git
KonyaliKiZZ
'M'utluluk :)


Belgium
20474 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  12:03:00  Profili Göster
ben babama kazak, cuzdan alirim klasik oldu :)

senin fikir gayet hos bence anilarla dolu resimleri
hazirla kucuk notlarla, hep sakliyacagi bir hediye olur:)sayfa başına git

gulcincatlak
Çatlak Kız


Turkey
4446 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  13:12:14  Profili Göster
valla benım babama hedıye almak cok kolay mesela bugun 160lık dısk alacagım adam 64e geldı ama elektronıkten vazgecıremedım eger sevıyorsa ıhtıyacı olan bırsey alabılırsın


evli mutlu cücüksüzsayfa başına git
BeRRan
Keskin Bıçak


Turkey
865 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  13:15:26  Profili Göster
Senin fikrin cok güzel sormana bile gerek yokmuş aslında :)
Söyledigin gibi güzel bir album hazırlayabilirsin birde az önce başka bir topicinde gördügüm babana hazırladıgın yazıyı ekleyebilirsin harika olur hem farklı hem etkileyici :)


ße strong..!sayfa başına git
ösce
~ Kuyu Cadısı ~


Turkey
11330 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  16:25:34  Profili Göster
Yaa bu erkek kısmısına alıncak pek bi çeşit yok delü oluyom

Parfüm
Üst baş
Cüzdan
Zippo
Ayakkabı
Pijama takımı,eşofman
Traş seti

cart curt..Hep klasik şiyler

Arabası varsa benzin al Ne orcinelim he
Bişi gelmiyo aklıma


Yorumlamayı becerdiğim zor bir türkü gibiydi yalnızlık; yabancısı değildim ezgisinin...!sayfa başına git
BeRRan
Keskin Bıçak


Turkey
865 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  16:28:58  Profili Göster
alıntı:

Arabası varsa benzin al

iyi fikir en kullanışlı hediye :))
biride bana özel bir günde öyle bi hediye düşünse keşke


ße strong..!sayfa başına git
justwitch
Masum Günahkar :)))


Turkey
4453 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  16:58:26  Profili Göster
alıntı:

alıntı:

Arabası varsa benzin al

iyi fikir en kullanışlı hediye :))
biride bana özel bir günde öyle bi hediye düşünse keşke


benzin mi, iyi de benim o kadar param yok ki

pardon, babam galerici de, ben burdaki arabalara benzin almaya kalkarsam


sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor . . .sayfa başına git
BeRRan
Keskin Bıçak


Turkey
865 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  17:00:51  Profili Göster
alıntı:

pardon, babam galerici de, ben burdaki arabalara benzin almaya kalkarsam

yok zaten sen benzin alma sen bana özel bir günümde deposu dolu bir araç hediye et galeriden temiz olsun ama


ße strong..!sayfa başına git
ösce
~ Kuyu Cadısı ~


Turkey
11330 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  17:01:50  Profili Göster
Yaa bi dur haba atma Galerici dimek Cıpır var mı cıpır Misela sen bana cıpır hedaye et,ben bubana bişi alırım Nasıl


Yorumlamayı becerdiğim zor bir türkü gibiydi yalnızlık; yabancısı değildim ezgisinin...!sayfa başına git
BeRRan
Keskin Bıçak


Turkey
865 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  17:03:14  Profili Göster
öscecim önce bana hediye etsin sonra sıra sanada gelir galerici kızında arabamı tükenır yane :))


ße strong..!sayfa başına git
justwitch
Masum Günahkar :)))


Turkey
4453 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  17:18:02  Profili Göster
babama ne hediye alıım topaam ne hale geldi

alemsiniz valla

biriniz cıpır istii, bende seviim ösce onları yaw ama lacivert,beyaz olcek.

sen ne istonn berrancım


sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor . . .sayfa başına git
justwitch
Masum Günahkar :)))


Turkey
4453 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  17:19:48  Profili Göster
öscee sen önce edebiyatta ki yazımı oku bacım,hediyenin yanına eklencek, bakalım beğencen mi?

Sana da cıpır alırken sıkıştırıveririm bi kenarına öle bi yazı


sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor . . .sayfa başına git
BeRRan
Keskin Bıçak


Turkey
865 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  17:27:37  Profili Göster
hediye istenmezmiş witchim 2008 güzel temiz gönlünden geçen bişi olsun ama yok illa istedigin modeli alcam diyosan sölim


ße strong..!sayfa başına git
justwitch
Masum Günahkar :)))


Turkey
4453 Cevap
Gönderim - 24/05/2008 :  17:31:19  Profili Göster
alıntı:

hediye istenmezmiş witchim 2008 güzel temiz gönlünden geçen bişi olsun ama yok illa istedigin modeli alcam diyosan sölim

canın saolsun canım benim araba olsun istediğiniz sizin

siz güsel fikirler verin bana da, gerisi kolay, o kadar kişi yazdı, bi tane yok

ben fotoğraf albümüne karar verdim ama, kardeşlerim de ayrı bi hediye almak istio.

altın tesbih sormuşlar 400 ytl demişler. ben vermem o kadar parayı ona dedim. Ne alcaklarını bi türlü diyemedim.


sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor . . .sayfa başına git
 
 
 


Bölüm atla:

Reklam Verin | Reklam Alın | Gizlilik Politikası | Hak ihlali Bildirimi | Site Kuralları

     Sayfa Başına Git