VazgectimSenden

Ana Sayfa

Resimler Yazılar Şiirler Hobby Astroloji Biyografi Atatürk Köşesi

Forum

Yemek Tarifleri

Avatar Arşivi

Emoji ifadeleri

İsim Anlamları

Testler

Yerli Şarkı Sözü

Yab. Şarkı Sözü

E-Kart Alışveriş Webmaster Hava Durumu Sanal Doktor Cins-i Latife Büyücülük Rüya Tabirleri
Aşk Doktoru Sanal Çiçek Çocuk Bölümü Bilgi Yarışması Meslek Rehberi Downloads Flashlar Resim Yükle
Üye Ol

>> Üye Girişi Yap

 Biyografi Bölümü

   Bu Bölümümüzde Bulunan Toplam 3318 Biyografi 3127747 Kez Görüntülenmiştir.

Biyografi Ana Sayfa
Bütün Biyografileri Listele
Biyografi Nedir?

 

Leman Çıdamlı

Leman Çıdamlı (1 Ocak 1932 - 18 Aralık 2012), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

1974'te sinema filmi çekilen ve televizyon dizisi olarak da ekranlara gelen Kaynanalar adlı dizide canlandırdığı "Nuriye Kantar" tiplemesiyle tanınır. Çıdamlı, uzun süre Kaynanalar isimli TV dizisinde de rol almıştı.

Filmografisi

Aşk Oyunu (2005)
Sen Ne Dilersen (2005)
Cennet Mahallesi (2004) - Suna
Büyükannenin Konağı (2003) - Büyükanne
Şöhretler Kebapçısı (2003)
Bedel (2000) - Meryem
Yasemince (1997) - Zehra
Gülşen Abi (1994) - Naciye
Nasreddin Hoca (1993)
Çılgın Aşıklar (1993)
Mahallenin Muhtarları (1992) - Seher
Varyemez (1991) - Melek
Zehir Hafiye (1989) - Zeynep'in Halası
Bıçkın (1988) - Osman'ın Ninesi
Kaynanalar (1988) - Nuriye Kantar
Aşkın Gözü Kördür (1987)
Perihan Abla (1986)
Kahkaha Marketi (1986) - Kabzımal Cemile
Bizim Kız (1977) - Toto Karaca seslendirmesi
Bülbül Ailesi (1976) - Asiye
Kaynanalar (1975) - Nuriye Kantar
Nöri Gantar Ailesi (1975) - Nuriye Kantar
Kanlı Deniz (1974) - Tonyalı'nın Karısı
Köyden indim Şehire (1974) - Ali Rıza'nın Karısı
Kaynanalar (1974) - Nuriye Kantar

İçerik Kelimeleri : Leman Çıdamlı Hayatı, Leman Çıdamlı Kimdir, Leman Çıdamlı Otobiyografisi, Leman Çıdamlı Nerede Doğdu, Leman Çıdamlı Hangi Tarihte Doğdu

Reklam Verin | Reklam Alın | Gizlilik Politikası | Hak ihlali Bildirimi | Site Kuralları

     Sayfa Başına Git